Metode de expediere

AIRMAIL (poștă obișnuită, poștă standard) 4,99 € – Neurmărit, neasigurat, fără semnătură, metodă de expediere riscantă și poate dura până la 25 de zile lucrătoare în UE, 60 de zile lucrătoare sau mai mult în afara UE. Disponibil numai pentru valoarea comenzii de până la 50 €,-.

URMĂRIT 9,99 € – 14,99 € – Urmărit, asigurat. Poate dura până la 10 zile lucrătoare, în majoritatea țărilor din UE, care nu sunt disponibile în afara UE.
!! Vă recomandăm să utilizați această metodă atunci când este disponibilă!!

POSTNLTRACKED € 3,50 – € 21,49 – Urmărit, neasigurat, numai pentru țările selectate. Livrarea poate dura până la 15 zile lucrătoare în UE, 60 de zile lucrătoare în afara UE

Politica de livrare

POȘTĂ AERIANĂ: ! Riscant !, Nu este neasigurat, prin urmare nu sunt oferite compensații sau reexpedieri cu această metodă.

Odată ce pachetul a părăsit ușile noastre, nu avem control asupra acestuia. Poșta aeriană este doar adresa și ștampilele dvs. Cu toate acestea, dacă nu este cu dvs. după timpul alocat, vă rugăm să ne anunțați contactându-ne prin e-mail sau chat.

URMĂRIT: Asigurat, eligibil pentru o cerere pierdută și reexpediere.

Dacă există ceva aparent neobișnuit în legătură cu urmărirea dvs. sau nu este la dvs. în termen de 10 zile lucrătoare, anunțați-ne, va trebui să deschidem o reclamație pentru dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie să informăm curierul despre conținutul coletului (avem nevoie de aprobarea dvs. pentru a face acest lucru). Odată ce avem aprobarea dvs., avem apoi 2 săptămâni pentru a pune acest lucru în mișcare, dacă nu îl putem pune în mișcare în acest timp, atunci vom reexpedia la o adresă alternativă.
!! Vă recomandăm să utilizați această metodă atunci când este disponibilă!!

POSTNLTRACKED: Neasigurat, până la 50% credit de reexpediere / magazin.

Aceasta este o opțiune de transport neasigurată, cu toate acestea, dacă nu este cu dvs. după 60 de zile lucrătoare, vom compensa până la 50% din valoarea comenzii. Putem livra la o adresă alternativă (o singură dată) sau vă vom oferi o rambursare în creditul magazinului.

În cadrul UE:

Compensare maximă 50% din valoarea comenzii, fără limită.


În afara UE:

Valoarea comenzii de până la 50,- • Max. Valoarea compensației: € 25,-
Valoarea comenzii € 50,- până la € 125,- • Max. Valoarea compensației: € 40,-
Valoarea comenzii € 125,- până la € 200,- • Max. Valoarea compensației: € 70,-
Valoarea comenzii € 200,- până la € 250,- • Max. Valoarea compensației: € 110,-
Valoarea comenzii peste 250,- • Max. Valoarea despăgubirii: € 150,-

Excepții/restricții:
Există restricții la nivel de produs și/sau de țară. Dacă nu este furnizată o ofertă în timpul plății, aceasta înseamnă că nu putem expedia produsele selectate în țara de destinație selectată.

Nu livrăm produse chimice pentru cercetare în Belgia.

Livrăm doar produse chimice de cercetare 1D-LSD, 1V-LSD și 1cP-LSD în Franța.

Nu livrăm niciun produs în Marea Britanie.

Nu livrăm niciun produs în SUA.

Atenție: Nu oferim nicio compensație pentru transporturile către Insulele Canare!!

Atenție: Expediem în Italia prin poștă aeriană (neasigurat) pentru comenzi de până la 100 €. Vă rugăm să vizitați pagina „Disponibil pentru Italia” pentru a face cumpărături.

RETURURI:

Datorită naturii produselor noastre, nu acceptăm returnări. Toate comenzile sunt finale. Vă rugăm să aveți răbdare în timp ce pachetul este în tranzit. Spre regretul nostru profund, nu putem influența operațiunile serviciilor poștale.

MINIMUM CHELTUIȚI PENTRU TRANSPORT GRATUIT

URMĂRIT: € 200,-
POSTNLTRACKED Olanda & Germania: € 150,-
POSTNLTRACKED (altele decât Olanda și Germania): € 250,-

Stealth

Produsele noastre sunt expediate în saci sigilați din folie de mylar pentru a proteja materialul până la utilizare. În ceea ce privește stealth-ul, ne expediem blotterele în saci de mylar sigilați aspirați. În ceea ce privește alte forme, cum ar fi pelete și pulberi, le expediem în saci Ziplock. Toate produsele sunt etichetate corect, dar nu există nicio referire la denumirea chimică sau Realchems pe ambalajul exterior. Avem stealth excelent, dar pentru detalii vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected].

Cu toate expedierile, furtul și integritatea produsului este prioritatea noastră principală, expediem întotdeauna substanțe chimice de cercetare separat de alte articole (cum ar fi produsele și mărfurile CBD) și în câte pachete sunt necesare.

Mai multe informații

Toate comenzile sunt expediate inițial din Olanda.

Livrăm de luni până vineri. Ne străduim să expediem coletele cât mai repede posibil, iar clienții se pot aștepta ca comenzile să fie expediate în termen de două zile lucrătoare de la primirea plății.

În cazul în care apar întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la [email protected] și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Plasați comanda și câștigați puncte Earn 1 Puncte pe fiecare 1.00 cheltuit
 • Refer Link
  Împărtășiți acest link și primiți o recompensă doar la achiziția lor
 • Câștigați pe baza cumpărării de către altcineva
  Recompensa este : 20 Punct
 • image
  Aplicați puncte la totalul coșului

  Regula de conversie : 1.00 = 25 Punct

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll to Top