Modalități de plată

Aici, la RealChems, ne străduim întotdeauna să ne înconjurăm clienții cu confort și ușurință. Pentru a vă face procesul de achiziție cât mai convenabil posibil, am asigurat o varietate de metode de plată din care să alegeți, inclusiv Western Union, Transfer bancar (SEPA și transfer bancar obișnuit) și o serie de criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Bitcoin Gold, Litecoin, Dash, Ethereum, criptomonede din rețeaua Binance (BNB, DOGE, USDC, USDT, Dolar Binance). Toate plățile Crypto efectuate vor fi reduse cu 5% la checkout. Această reducere va fi aplicată automat coșului după selectarea oricărei criptomonede ca metodă de plată.

După adăugarea produsului (produselor) în coș și finalizarea comenzii, vă rugăm să completați informațiile de expediere și de plată și să urmați pașii pentru metoda de plată aleasă.

Uniunea occidentală

La plasarea comenzii, vi se vor furniza instrucțiuni detaliate și acreditările necesare pentru a configura un transfer de bani. Acestea vor fi afișate pe pagina de confirmare a comenzii și incluse în confirmarea comenzii trimisă prin e-mail. Plata poate fi configurată în orice moment convenabil prin simpla respectare a instrucțiunilor:

1) Configurați un transfer în suma totală a comenzii dvs.

2) Asigurați-vă că transferul este configurat ca transfer comercial direct (nu ridicare privată sau în numerar)

3) Includeți numărul comenzii în secțiunea de descriere. Acest lucru ne va ajuta să identificăm plata dvs. cu comanda dvs.

4) Trimiteți o captură de ecran / copie a transferului către [email protected]

5) Acordați-ne până la 3-5 zile lucrătoare pentru ca fondurile să fie primite și verificate din partea noastră. Toate WU și transferurile bancare sunt verificate manual zilnic de către Departamentul nostru de facturare

Odată ce plata este confirmată din partea noastră, comanda dvs. va fi expediată de obicei în 24 de ore lucrătoare și va fi trimis un e-mail de confirmare a expedierii pentru a vă anunța expedierea.

În timp ce transferul instantaneu asigură, de obicei, primirea mai rapidă a fondurilor, nu încurajăm clienții noștri să plătească în exces pentru acest serviciu, deoarece nu garantează că plata va fi verificată de partea noastră în mai puțin timp. Rezervăm un interval de timp de 3-5 zile lucrătoare pentru ca Departamentul nostru de facturare să verifice manual orice transfer WU sau bancar.

Bitcoin, aur bitcoin, litecoin, liniuță

Atunci când alegeți una dintre aceste metode de plată, veți fi redirecționat către un procesator de plăți terț Cryptoqo care va genera o adresă temporară a portofelului și un cod QR cu o pauză de 15 minute și vă va oferi suma necesară în criptomonedă.

Criptomonedele sunt afectate de întârzieri și fluctuații. Din acest motiv, comenzile Crypto trebuie plătite imediat.

Pur și simplu finalizați plata transferând suma corectă la adresa portofelului emis. Puteți scana codul QR pentru comoditate dacă utilizați o aplicație.

Plățile BTC, BTG, LTC și DASH sunt de obicei procesate în câteva ore. După aceea, în mod normal, durează 24 de ore lucrătoare pentru ca comanda să fie expediată.

Utilizați preev.com pentru a calcula costul comenzii dvs. în euro.

Ethereum

Folosim o adresă constantă a portofelului pentru plățile Ethereum în mod specific. Se va afișa atunci când selectați această metodă de plată.

Vă rugăm să utilizați https://currencio.co/eth/eur/ pentru a converti manual suma totală a comenzii dvs. din € (EUR) în ETH. Criptomonedele sunt afectate de întârzieri și fluctuații. Din acest motiv, vă rugăm să efectuați conversia în același timp cu procesarea efectivă a plății.

Odată ce fondurile sunt trimise, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected] cu TXiD. Tranzacția sau ID-ul hash este un cod alfanumeric din 64 de cifre utilizat pentru a vă identifica tranzacția în exploratorul blockchain.

După finalizare, vă rugăm să ne acordați 1-2 zile lucrătoare pentru a verifica plata. După aceea, comanda dvs. va fi expediată în mod normal în termen de 24 de ore lucrătoare.

Mai jos este o scurtă descriere a unor schimbătoare fiabile.

LocalBitcoins – Cea mai bună metodă de anonimat și unul dintre singurele locuri fără verificare a identității. Puteți achiziționa Bitcoins de la mii de furnizori diferiți din zona dvs. și puteți plăti printr-o varietate de mijloace, inclusiv sârmă bancară, depozit în numerar, numerar prin poștă, numerar în persoană, PayPal, carduri de magazin etc.

Coinbase – Un schimb mare din SUA care necesită verificarea identității și depunerea prin transfer bancar. Verificarea instantanee este posibilă cu unele bănci.

Bitstamp – Cel mai bun schimb dacă vă aflați în zona SEPA (cea mai mare parte a Europei). Depunere rapidă prin transfer bancar cu unele dintre cele mai mici taxe din industrie. Este necesară verificarea identității.

CEX. IO – Cumpărați Bitcoins cu un card de credit cu o schimbare foarte rapidă. Este necesară verificarea identității.

LibertyX – Cumpărați Bitcoins cu numerar la multe magazine situate în SUA.

Important

CANADA:

Nu putem accepta Interac e-Transfer din Canada. Crypto este singura opțiune acceptată pentru această țară.

ALTE METODE DE PLATĂ:

Orice metode alternative de plată care nu sunt reprezentate pe site (PayPal, card de credit/debit, carduri cadou etc.) nu sunt acceptate.

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Plasați comanda și câștigați puncte Earn 1 Puncte pe fiecare 1.00 cheltuit
 • Refer Link
  Împărtășiți acest link și primiți o recompensă doar la achiziția lor
 • Câștigați pe baza cumpărării de către altcineva
  Recompensa este : 20 Punct
 • image
  Aplicați puncte la totalul coșului

  Regula de conversie : 1.00 = 25 Punct

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll to Top